HAKKIMDA

İlk, orta ve lise eğitimimi Bursa’da tamamladım, Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Mezuniyet sonrası bir süre daha Ankara’da yaşadım ve profesyonel iş hayatına başladım.

2001 yılı itibariyle hayatımda yoğun zorlanmalar yaşadığım bir dönem başladı ve ard arda geçirdiğim kazalar beni hayatı sorgulamaya sevk etti. Özellikle, bir trafik kazası sonrası bilincimin iki gün kapalı olması sonrasında, artık kaldığım yerden devam edemeyeceğimi fark ettim ve kendimi bildiğimden farklı bir yolculuğun içinde buldum. Belki de olanları arkamda bırakma dürtüsüyle, yaşadığım şehri değiştirip 2002 yılında İstanbul’a taşındım.

O yıllarda, olanları anlamlandırma arayışım beni farklı tür bilgi kaynakları ile tanıştırdı, uzakdoğu bilgeliği, Hint Felsefesi, Mısır Ezoterizmi, Tasavvuf, Kabala…. Ve nihayetinde 2012 yılında sevgili hocam Öner Döşer ile başlayan ve birçok değerli isimle devam eden Astroloji yolculuğu ile beraber, öğrendiklerim farklı bir boyutta birleşmeye ve sentezlenmeye başladı. Yoluma ışık tutan Hocalarımı sevgi ve minnetle anıyorum.

Sevgili dostum ve yol arkadaşım Barış Özkırış’la, astrolojinin kaynağına doğru yaptığım bu yolculuğu ve bilgileri paylaştığım bir sohbet esnasında, hiç tahmin etmediğim bir şey oldu ve sevgili Barış’ın bana bunları Dönüşüm Merkezinde paylaşmam yönünde yaptığı teklif, öğrencilikten eğitmenliğe başka bir yolculuğa vesile oldu. Hayatımdaki yeri hep çok özel olacaktır.

Dönüşüm Merkezinde pandemi sebebiyle ara verdiğimiz yüz yüze eğitimler, şu an online olarak devam etmektedir. Yeniden yüz yüze görüşebilmek dileğiyle…

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.